Projekti #LexuesitESëArdhmes nis edhe në Napoli, me një konferencë prezantimi. Shqipëria, Maqedonia dhe Italia të bashkuara nga leximi: projekti për të rinjtë fillon. Intervistë e Presidentes së Agjencise Arcipelago, Angela La Torre rreth Projektit të Bashkëpunimit Europian "Lexuesit e së ardhmes" Lexoni me tepër ne artikujt e meposhtem: Artikulli 1, Artikulli...

#ReadersOfTheFuture, Projekti i bashkëpunimit mes Shtëpisë Botuese DITURIA, Shtëpisë Botuese TABERNAKUL, Maqedoni, dhe Agjencisë ARCIPELAGO ONLUS, Itali, që do të zhvillohet me mbështetjen e Programin Europa Krijuese, hodhi hapin e parë të suksesshëm. Në librarinë Friend's Book House, më datë 27 shtator 2016, u bë prezantimi...