НАТПРЕВАР МЕЃУ ДЕЦА – ПАТУВАЧКА ИЗЛОЖБА ВО ТЕТОВО

04.05.2018

Уште во раните часови започна натпреварот за деца по групи за илустрирање приказна. Децата имаа можност да ја изразат својата креативност и имагинација и истите да ги пренесат на хартија. Натпреварот предизвика огромна заинтересираност и возбуденост меѓу учесниците. Формираната комисија ги одбра најдобрите за кои беа обезбедени соодветни награди и благодарници, а како завршеток на овој убав ден беше организиран и коктел.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.