ПРЕЗЕНТАЦИЈА – ПРЕДАВАЊЕ ОД МЕНСУР МАМУТИ НА ТЕМА: „ЕНИГМАТИКАТА КАКО АЛАТКА ЗА УЧЕЊЕ“ СО СТУДЕНТИ ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА ПЕДАГОГИЈА, УНИВЕРЗИТЕТ НА ТЕТОВО

На Факултетот за уметности дојдоа и студентите од Педагошкиот факултет при Универзитетот Тетово во Тетово, кои исто така присуствуваа и на презентацијата на тема „Енигматиката како алатка за учење“ од г-дин Менсур Мамути. Многу успешна презентација со многу прашања, разменети мислења и стекнати нови знаења.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.