18358650_1486919451352298_5927384205597772199_o

Една од добитничките е и Ева:

Една од добитничките е и Ева:

Јас сум Ева Груевска, и сум четврто одделение. Во нашето одделение има 28 деца. Сите заедно се дружиме, се договараме, си играме, си позајмуваме книги… Секој ден сите имаме нови книги кои ги разменуваме заедно. Јас секогаш сум сакала да читам книги. Сум ги прочитала: ,,Малиот принц“, „Гоце Делчев“, ,,Зоки Поки“ и уште многу детски книги. Омилени предмети во училиште ми се: физичко, македонски и математика. Јас кога ќе пораснам би сакала да бидам танчарка и да одам на многу различни натпревари по танц. Сите деца во моето одделение ми се другари и другарки, но имам шест најдобри. Тие се: Леона, Ана, Дариа, Даријан, Георги и Јана. Моето омилено домашно милениче е маче. Со задоволство ќе уживам со моите нови книги кои ги добив како награда од вас.

18279050_1486919414685635_7162561422600684874_o
18358650_1486919451352298_5927384205597772199_o
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.