18319177_1486926988018211_8407795762818073814_o

Единствената песничка што доби награда е на Томе:

Единствената песничка што доби награда е на Томе:

Јас сум Томе Лисичков ученик во 5-то одделение. Одличен ученик, го сакам училиштето, сакам да учам и да стекнувам нови знаења и редовно си ги извршувам обврските. Во слободното време одам на Бреин о Браин, тренирам кошарка во кошаркарскиот клуб Водно Санс – Партизан, си играм со другарчињата, нормално играм на компјутер и таблет, следам спорт итн. Навивам за Барселона и за Кливленд. Кога ќе пораснам, пред сè, сакам да станам успешен, почитуван и културен човек, а за професија не сум размислувал затоа што сè уште сум мал.

18319177_1486926988018211_8407795762818073814_o
18358965_1486926984684878_8461162567000836711_o
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.