18319360_1486914728019437_4372638617479320338_o

Ви ја претставуваме Нена:

Ви ја претставуваме Нена:

„Моето име е Нена Бислимоски. Учам во ОУ Петар Поп Арсов, 3-то одделение. Уживам во музиката и ја сакам уметноста. Посетувам часови по балет и сакам да бидам успешна балерина.“

18319360_1486914728019437_4372638617479320338_o
18320893_1486914734686103_9005661656457267792_o
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.