18320647_1486925968018313_3932149606698445265_o

Ви го претставуваме Георги:

Ви го претставуваме Георги:

Јас сум Георги Стојаноски. Јас многу сакам да читам книги. Мене омилен предмет ми е физичко. Јас кога ќе пораснам сакам да бидам ветеринар бидејќи ги обожавам животните. Моето омилено животно е куче. Кога ќе станам ветеринар ќе имам моја сопствена амбуланта. Јас имам куче пудла и целото е бело. Тоа се вика Папи. Јас моето куче го шетам и понекогаш му давам сладолед. На моето куче омилена играчка му е едно топче со лице на Дедо Мраз. Моето куче е добро и никогаш не гризе. Моето куче има црни очи и многу сака да се гали. Кај сите домашни миленичиња (маче и куче) ми се допаѓа тоа што имаат многу меки шепи.

18320647_1486925968018313_3932149606698445265_o
18279045_1486925971351646_2128011170462227936_o
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.